2011. szeptember 10., szombat

Hawking, Stephen : Talentum tudományos könyvtá - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Talentum tudományos könyvtár : A tér és az idő természete: (Talentum tudományos könyvtár)A könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A kötet két tudós - Roger Penrose és Stephen Hawking - vitája, mely élőben 1994-ben a Cambridge-i Egyetem Isaac Newton Matematikai Tudományok Intézetében zajlott. Annak idején Niels Bohr és Albert Einstein között is volt egy híres eszmecsere a kvantummechanika alapjairól. A Penrose és Hawking közötti vita bizonyos értelemben ennek az eszmecserének a folytatása, csak sokkal bonyolultabb filozófiai és matematikai tekintetben egyaránt. A vita lényegében arról szól, hogyan lehet egyesíteni a kvantummechanikát és a gravitációelméletet. A kötetet olvasva matematikai problémákkal szembesül az olvasó: az idő irányával, a fekete lyukak információelnyelő képességével és más kérdésekkel, melyekről a két tudós eltérő módon vélekedik. Hawking az első előadás bevezetéseként a következőt mondta: kifejtjük egymással összefüggő, de meglehetősen eltérő álláspontunkat a tér és az idő természetéről... Szeretném hangsúlyozni, hogy tudományos előadásokat fogunk tartani. Feltételezzük, hogy hallgatóságunk tisztában van az általános relativitáselmélet és a kvantummechanika alapjaival. A szellemi izgalmakat is hordozó munkát kimondottan az elméleti matematikát és fizikát értőknek ajánlhatjuk, de nekik különös figyelemmel. ISBN: 978-963-9429-41-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Az aukció vége: 2011-09-09 07:13
. Hawking, Stephen : Talentum tudományos könyvtá - Jelenlegi ára: 2 540 Ft