2011. szeptember 21., szerda

Retekcsíra kapszula-A Természetes Antibiotikum - Jelenlegi ára: 2 440 Ft

Bio+Active Retekcsíra kapszula, 100 db
A természetes antibiotikum. Kitűnő szer a legmegátalkodottabb gyulladásokkal szemben is, amihez alaposan hozzásegíti magas természetes antibiotikum tartalma.
Főbb hatásterületek:
Hatásai: - természetes antibiotikum - több hőt termel, mint a kifejlett retek, elősegíti a felesleges nyálka eltávolítását, egy tisztító folyamatot indít el - kiüríti a bélférgeket - tisztítja a légzőszerveket, nyálkahártyát, ezzel csodálatosan gyógyítja a megfázást, homlok-, orrmelléküreg dugulást, szamárköhögést, lassan elhúzódó asztmát - csökkenti a reumás fájdalmakat - a bélflóra szereti a retek anyagait, rothadás gátló és antiszeptikus hatású - kis mennyiségben étvágygerjesztő - hatásos vizelethajtó, erősítő - húgyvezeték, húgyhólyag, vese- és májtisztító - segít egyes vese- és epekövek eltávolításában, beleértve az epehomokot is
  A retek (Raphanus satívus) eredetileg Észak-Kínából és a Közel-Kelet országaiból származik, ahol már évezredek óta termesztik, időközben Európában is meghonosodott.
A változatos színű és formájú (fekete, vörös, bíborszínű, gömbölyű vagy hosszúkás) növény földrészünk egyik legkedveltebb zöldsége. A retekcsíra természetes antibiotikum és kiemelkedő a tisztító hatása, így megfázás, nátha esetén kiválóan oldja a nyálkalerakódásokat, de hatóanyagai a pattanásos bőrt is szépen tisztítják.
Hatékony vizelet hajtó, segít a kisebb vese-és epekövek eltávolításában!
A bélflórára, a gyomorra és az emésztőszervekre is hatékonyak a retekcsírában megtalálható anyagok.
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!   Felhasználási javaslat:   3x1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max.   3x2 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Bő folyadékkal bevenni!   Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!   Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!



Jelenlegi ára: 2 440 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 12:58
. Retekcsíra kapszula-A Természetes Antibiotikum - Jelenlegi ára: 2 440 Ft