2011. szeptember 13., kedd

Chicco házikó,készségfejlesztő játék - Jelenlegi ára: 1 Ft

Chicco házikó
Az aukció tárgya egy Chicco készségfejlesztő házikó! Működése: 1.: Amelyik állatot megnyomjuk, elmondja az állat nevét és utánozza a hangját. 2.: Megszólal egy állathang, ki kell választani melyik állatot hallottuk. Ha jó a válasz megdicsér és elmondja az állat teljes nevét. 3.: Elmondja melyik állatot keressük meg, ha jó a válasz megdicsér és elismétli az állat nevét és utánozza a hangját. 4.: Felsorolja mit nyomjunk meg, pl: rózsaszín malac és négyes, ha jó a válasz megdicsér és elismétli az állat hangját. Megtanítja a gyereket az állatnevekre, számokra. Szórakoztató zenék, különféle hangok és fényeffektek találhatóak rajta. Már olyan babáknak ajánlom, akik tudják használni a kezüket, hogy megnyomják a figurákat. Egészen iskolás korig használható a nyelvtanulásban nyújt segítséget.
A napocskával szabályozhatod, hogy mindezeket franciául vagy hollandul tegye. Doboz nélkül adom, mert az egy dobozosról készült, ennek nincs doboza!
Akár ajándéknak is!
Nézz szét nálam, sok játékot találsz nálam kicsi és nagy gyerekeknek is!
Licitet nem törlök!
Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy játékaim külföldi játék áruházból érkezett visszáruk, csomagolássérült vagy megmaradt darabok!! Általában a játékok hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
A licit vége után, légyszíves 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot!
Reklamációt az átvétel napján fogadok el, napok, hetek múlva nem!
Ha fizetési haladékot szeretnél légyszíves azt licitálás előtt beszéld meg velem!
Jó licitálást!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 21:20
. Chicco házikó,készségfejlesztő játék - Jelenlegi ára: 1 Ft