2011. november 25., péntek

Gombás-sünis húzott babylegs 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Aki ismeri, annak nem kell bemutatni, valószínűleg új mintákra vadászik: -)
Aki még nem ismeri: ez egy olyan baba kiegészítő újdonság, amely nemcsak jópofa és divatos, hanem praktikus és pénztárcabarát egyszerre. Ráadásul EGÉSZ ÉVBEN HASZNÁLHATÓ!!!
Túl szép, hogy igaz legyen, szoktam erre mondani, de a kivétel erősíti a szabálytJ Hogyan lehetséges ez?
PÉNZTÁRCABARÁT: elég egyszer megvenni és születéstől fogva kb oviskor végéig használható (kb 6 éven keresztül). Ez úgy lehetséges, hogy egy méretben kaphatóak, rugalmas anyagból készülnek. Piciknél az egész lábat melegíti, egészen nagyoknál pedig térdig ér.
TRENDI: biztos, hogy többen megállítanak majd, hogy milyen jópofa kisviselet ez! Ha külsőségeket nézzük, a sok szín és minta közül biztosan találsz kedvedre valót, amely a legegyszerűbb babaöltözetet is remekül feldobja.
PRAKTIKUS: nagyon sokrétűen használható, alapvető funkciója, hogy melegen tartsa a pici lábát. Használható önmagában és zoknival is, vagy harisnyanadrág fölé.
Nézzünk konkrét példákat:
egy pillanat alatt le/felvehető, anélkül, hogy egyéb rétegeket kéne le és felvenni: azt gondolom, ezt nem is kell tovább magyaráznom.
Pl. mikor azonnal kell a kicsinek WC-re mennie, de a túl sok ruha miatt nem egyszerű azoktól megszabadulni azoktól. Illetve a pelenkacsere is sokkal gyorsabbá válik
a földszinten, vagy hideg padlójú szobában mászik a pici, félsz, hogy megfázik a lábacskája: a rövidnaci mellé feladod rá a lábszárvédőt és probléma megoldva
jó hasznát veheted, ha a gyermeki lényt úgy hordozod: ha a Picúrt így viszed magaddal, a nadrágja általában felcsúszik (bár ez sokszor a babakocsiban ülő babákra is igaz)
Védi az apró térdeket a kidörzsölődéstől a különböző (durva) felületeken történő mászás közben
kisebesedett popójú babák lábára húzva, pelust levéve szellőzhet az irritált felület anélkül, hogy a pici megfázna (a takarót úgyis egyből lerugjaJ
ha a nadrág hossza már csak pont-pont jó, egy lábszárvédőt ráhúzva, egy darabig meghosszabbíthatod a használatot
Nemcsak a láb öltöztetésére, hanem kézre is adható pl ősszel hosszú ujjú pólóra ráhúzva pufimellénnyel is nagyon jó szerkó, így a réteges öltöztetésbe is besegít
Eleinte harisnyaként, a combtőig húzva használható, később térd és lábszárvédő, majd térd és kézmelegítő funkciókat lát el.
Hossza: 25-30 cm
Anyaga: 80 % pamut, 15% polyeszter, 5% spandex
Az aukció tárgy a szürke húzott modell. Egyik páron süni, másik párján gomba található. Nem összekevert, gyárilag ez a design: -)
Az első kép katalógusfotó, a 2. képen látható a termék valódi színe.
Másik aukciómban találsz egyéb mintákat is nagy választékban!
Fontos infó:  Csak a saját munkámért vállalok felelősséget, a postáéért nem!  Postázás simán és elsőbbségivel CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE, tehát pénzt nem tudok visszaadni és terméket újraküldeni. Kérlek csak akkor licitálj, ha ez így megfelel.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-17 15:02
. Gombás-sünis húzott babylegs 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft